22-05-13

Geslaagde bloedinzameling scholen Tessenderlo

DSC_0056.JPGVrijdag 17 mei hebben 77 student bloedgevers zich aangeboden tijdens de bloedinzameling georganiseerd door de + 18 jarigen van de scholen van Tessenderlo.
Het is reeds voor het tweede jaar op rij dat deze 18-jarige zich belangloos willen inzetten voor de evenmens door bloed te geven.
Na vorig jaar het Technisch Heilig-Hart Instituut was het dit jaar aan het Gemeenschapsonderwijs om deze inzameling te organiseren.
Vanaf 8u30 tot 12u30 konden de leerlingen zich aanmelden, de leerlingen van het THHI en Pius X college werden door pendelbusjes opgehaald om niet al te veel lestijden te verliezen.
Ook dit jaar was de inzameling tot in de puntjes verzorgd. De sporthal van Campus Russelberg werd uitgerust als een donorcentrum en mooi aangekleed en ingedeeld door panelen.
De cafetaria van de sporthal was uitgerust als taverne waar na de bloedinzameling een pannenkoek, en een wafel kon gegeten en iets kon gedronken worden.
De pannenkoeken waren over heerlijk.
Het was andermaal een succes, bedankt directies van de scholen en in bezonder deze van Campus Russelberg voor hun gastvrij ontvangst.
Volgend jaar zal de inzameling georganiseerd worden door het Pius X college.
 
Fons Poel
Rode Kruis Tessenderlo

10:18 Gepost door Rode Kruis Tessenderlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.